Tuesday, October 19, 2010

use of work telephones

The phone bill was exceptionally high and

the man of the house called a family meeting...

On a Saturday morning...

after breakfast...



Dad:
People this is unacceptable.

You have to limit the use of the phone.

I do not use this phone, I use the one at the office.


Mum:
Same here,

I hardly use this home telephone as I use my work telephone.


Son:
Me too,

I never use the home phone.

I always use my company mobile.


Maid:
So - what is the problem?

We all use our work telephones!!!!!

Wednesday, October 6, 2010

GOD & PRAY


An Excellent Quote Written in a Prayer Hall :

"God has Time To Listen, Do you have Time to Pray..!!"


Software Engineer

A software engineer was smoking in office.

Girl says, Can’t you see the warning? "Smoking is injurious to health"

The engineer says...........

Any guesses !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
..
..
..
..

.
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
We bother only about ‘Errors’ not ‘Warnings’ !!!

Thursday, September 30, 2010

TRUTH MACHINE

A TRUTH telling machine is bought. It works in the following way.....


If the truth is told- the machine will remain silent (it won’t give any sound)

If a lie is told- the machine will give a sound 'Errrrrrrrrrr’.

Now there are three Indians. One Bengali, one Madrasi and one Sardarji.

Their correspondences are given in front of the lie machine. Here it goes......

Bengali :- 'I think I can eat 30 rosogullas at a time!'
Lie machine:-
'Errrrrrrrrrr’'

Bengali:-'No no, I think I can eat 10 rosogullas at a time'
Lie machine:- no sound (truth is told)

Madrasi:-'I think I can eat 25 dosas at a time'
Lie machine:-
'Errrrrrrrrrr’

Madrasi:-'No no, I think I can eat 10 dosas at a time'
Lie machine:-no sound (truth)

Sardarji:-'I think....'
Lie machine:-
'Errrrrrrrrrr’

Sardarji:-'I think...'
Lie machine:-
'Errrrrrrrrrr’

Sardarji:-'I think...'
Lie machine:- 'Errrrrrrrrrr’

Sardarji:-'I think...'
Lie machine:- 'Errrrrrrrrrr’

Sardarji:-'I think...'
Lie machine:- 'Errrrrrrrrrr’

Sardarji:-'I think...'
Lie machine:- 'Errrrrrrrrrr’.

It's called MINDSET

Saturday, September 25, 2010

Let us be tricky....

Man

------------------

Board

Ans. = man overboard

Stand
2. ------------

i

Ans. = I understand

3. /r/e/a/d/i/n/ g/

Ans. = reading between the lines


4. r
road
a
d

Ans. = cross road


5. cycle
cycle
cycle

Ans. = tricycle


0
6. ------------
M.D.

Ph.D.

Ans. = two degrees below zero


knee
7. ------------

light

Ans. = neon light (knee-on-light)


ground
8. ------------ --------- ---

feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground


9. he's / himself

Ans. = he's by himself


10. ecnalg

Ans. = backward glance


11. death ..... life

Ans. = life after death


12. THINK

Ans. think big !!


And the last but not least

13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ...

Ans. long time no 'C' (see)






Thursday, September 23, 2010

Man, the omnipotent

Woman has Manin it;


Mrs. has
Mr. in it;


Female has
Malein it;


She has
Hein it;


Madam has
Adam in it;